Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόγιες: «Μένει στην Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ»

Μόγιες: «Μένει στην Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2013 19:06
Τα σενάρια εξόδου του Γουέιν Ρούνεϊ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Ντέιβιντ Μόγιες ο οποίος στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της νέας του ομάδας, αποκάλυψε πως ο Άγγλος επιθετικός θα παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους».

Παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ παραμένει τελικώς στους πρωταθλητές, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν είναι προς πώληση.

«Μίλησα με τον Γουέιν Ρούνεϊ. Δεν τίθεται προς πώληση! Είναι και θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Να σημειωθεί πως ο 27χρονος βρίσκονταν στο στόχαστρο της Τσέλσι για την ενίσχυση της επιθετικής κρούσης της ομάδας, ενώ χθεσινά δημοσιεύματα από την Ισπανία τόνιζαν πως η περίπτωση του ενδιέφερε και την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο ο Ρούνει θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα, με τον Μόγιες να δηλώνει στη συνέχεια πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα:

«Είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Τις τελευταίες μέρες έχει προπονηθεί πολύ δυνατά και δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος. Ήρθαμε σε επαφή και μου εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να κάνει πολλά πράγματα τη νέα σεζόν και ανυπομονεί για να ξαναμπεί στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.