Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Φουλ για Ευρώπη ο Πανιώνιος, έπιασε τον ΠΑΟΚ ο Πλατανιάς

Σούπερ Λιγκ: Φουλ για Ευρώπη ο Πανιώνιος, έπιασε τον ΠΑΟΚ ο Πλατανιάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2017 19:53
Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έπιασε με παιχνίδι παραπάνω την Ξάνθη στην 2η θέση της βαθμολογίας. Τρίτη σερί νίκη για Πλατανιά, 3-2 την ΑΕΛ!

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» πέρασαν με 2-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και έπιασαν προσωρινά την Ξάνθη στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις το πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοση τους στην επανάληψη. Στο 56’ ο Κυριακίδης έδιωξε με το πόδι το σουτ του Ανσαριφάντ, όμως τρία λεπτά μετά ο Ιρανός «έγραψε» το 1-0 με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενος την λάθος απομάκρυνση του Χαντάκια.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 74', μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά αμυντικού των γηπεδούχων, η μπάλα στρώθηκε στον Μασούρα που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Σούπερ Λιγκ: Φουλ για Ευρώπη ο Πανιώνιος, έπιασε τον ΠΑΟΚ ο Πλατανιάς
Στο άλλο παιχνίδι, ο Πλατανιάς κέρδισε με 3-2 την ΑΕΛ στα χιονισμένα Χανιά, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην 8η θέση με 20 βαθμούς.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 45’ ο Αποστολόπουλος βρήκε τον Μουνάφο και αυτός με εύστοχο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πλατανιά.

Στο 54’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Πριντέτα (τραγική έξοδος του Ξενοδόφοβ σε κόρνερ του Γιορέντε), ωστόσο στο 59’ ο Μπανανά έκανε χέρι στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΛ να μειώσει σε 2-1 με πέναλτι του Ναζλίδη.

Οι «βυσσινί» προσπάθησαν να πετύχουν δεύτερο γκολ και να επιστρέψουν στο ματς, ωστόσο στο 76’ ο Ντεβέσα βρήκε τον Μανούσο και αυτός με ωραία ενέργεια πλάσαρε εύστοχα απέναντι από τον Ξενοδόχοβ, «γράφοντας» το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Ναζλίδη για το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.