Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με τεσσάρα για Τσέλσι, σε επαναληπτικό η Λίβερπουλ

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με τεσσάρα για Τσέλσι, σε επαναληπτικό η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2017 19:00
Η Τσέλσι κέρδισε με 4-1 την Πίτερμπορο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και προκρίθηκε με άνεση στους «32» του Κυπέλλου. Αντίθετα, η Λίβερπουλ των… πιτσιρικάδων έμεινε στο 0-0 με την Πλίμουθ στο «Άνφιλντ» και θα χρειαστεί να δώσει επαναληπτικό στο Ντέβον.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τσέλσι απέναντι στην Πίτερμπορο. Παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου.

Ο Αντόνιο Κόντε έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς νέους παίκτες ενώ φανέλα βασικού πήρε ο Κερτ Ζουμά στο πρώτο του παιχνίδι με την πρώτη ομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Οι Λονδρέζοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Πέδρο (18’) και Μπατσουαγί (43’).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) ο Γουίλιαν «έγραψε» το 3-0 όμως στο 67’ ο διαιτητής Φρεντ απέβαλε με απευθείας κόκκινη (αυστηρή) τον Τέρι, αφήνοντας την Τσέλσι με αριθμητικό μειονέκτημα. Τρία λεπτά μετά ο Νίκολς μείωσε σε 3-1, ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 75’ πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με ωραίο τελείωμα του Πέδρο από το ημικύκλιο. Μπατσουαγί και Πέδρο σπατάλησαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για ένα 5ο γκολ, με το 4-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με την Πλίμουθ στο «Άνφιλντ» και θα χρειαστεί να δώσει επαναληπτικό παιχνίδι στο Ντέβον.

Οι «κόκκινοι» εμφανίστηκαν στο ματς με την νεώτερη 11άδα της ιστορίας τους (21 ετών και 296 ημερών) και παρά τα υψηλά ποσοστά κατοχής (έφτασαν το 80%) δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Πλίμουθ της 4ης κατηγορίας, αδυνατώντας να δημιουργήσουν αρκετές αξιόλογες φάσεις.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα αναγκαστεί να δώσει επαναληπτικό (δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία) στην έδρα της αντιπάλου όπως ορίζει ο κανονισμός της διοργάνωσης. Φυσικά δεν γίνεται να μην γίνει αναφορά στους 8600 οπαδούς της Πλίμουθ που έδωσαν «βροντερό» παρών στο «Άνφιλντ», πανηγυρίζοντας με τη… ψυχή τους την ιστορική ισοπαλία για την ομάδα τους. Αυτά είναι άλλωστε τα ωραία του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στα άλλα παιχνίδια, η Φούλαμ κέρδισε με 2-1 την Κάρντιφ στην ουαλική πρωτεύουσα και προκρίθηκε στους «32». Πρόκριση και για την Μίντλεσμπρο, η οποία κέρδισε με 3-0 την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο «Ρίβερσάιντ» παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 59ο λεπτό.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.