Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πάρτι στο «Ανοέτα» η Σεβίλλη, νίκη και για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πάρτι στο «Ανοέτα» η Σεβίλλη, νίκη και για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2017 23:51
Με τον Μπεν Γιεντέρ να σημειώνει χατ-τρικ, η Σεβίλλη διέλυσε με 4-0 την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας. Νίκη και για Ατλέτικο, 2-0 την Εϊμπάρ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Σεβίλλη το παιχνίδι με την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα». Οι Ανδαλουσιανοί πήραν εμφατική εκτός έδρας νίκη με 4-0 και ανέβηκαν προσωρινά στην 2η θέση με +2 από την 3η Μπαρτσελόνα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπεν Γιεντέρ, ο οποίος «καθάρισε» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (25’, 29’). Η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 73’, έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας, ο Μπεν Γιεντέρ βρήκε τον Σαράμπια και ο τελευταίος «έγραψε» το 3-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 83’ ο Μπεν Γιεντέρ, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ για το τελικό 4-1. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Σεβίλλη με 4+ γκολ από το 5-1 επί της Ρασίνγκ το 2010!

Από την άλλη, η Ατλέτικο πέρασε με 2-0 από την έδρα της Εϊμπάρ και ανέβηκε στην 4η θέση με +2 από την Βιγιαρεάλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν στο 54’ με κεφαλιά του Σαούλ, αν και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Το 2-0 ήρθε είκοσι λεπτά μετά, με τον Γκαμεϊρό να συνδυάζεται με τον Γκριεζμάν και τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά μετά τις 2 Οκτωβρίου!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.