Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης: «Τίτλος; Aς μην κοροϊδευόμαστε…»

Ουζουνίδης: «Τίτλος; Aς μην κοροϊδευόμαστε…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2017 00:48
Προβληματισμένος για την αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση των παικτών του εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στην ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση καθώς και στη δυσκολία που παρουσιάζει πλέον η υπόθεση τίτλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη Nova:

Για το πόσο επηρεάζει η ήττα από τον Πλατανιά την ομάδα: Δεν μπορούμε να συζητάμε για αυτό το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Για μένα δεν είναι μόνο να κερδίζεις. Το να κερδίσεις ένα ματς δεν λέει κάτι, το θέμα είναι πως θα κερδίσεις. Ξέρουμε ότι θα έχουμε έναν δύσκολο μήνα αλλά για να γίνει πιο εύκολος πρέπει να πάρουμε την νίκη.

Για το πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων: Δεν είναι μόνο η δημιουργία φάσεων που με προβληματίζει. Στα δύο τελευταία ματς (σ.σ με ΑΕΛ και Πλατανιά), δεν ήμασταν καλοί στις προσωπικές μονομαχίες, οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί. Δεν μπορούμε συνεχώς να λέμε τι φταίει, το θέμα είναι τι μπορούμε να φτιάξουμε και να βελτιώσουμε. Σε αυτό το τομέα θέλουμε πολλή δουλειά και όσον το δυνατόν πιο σύντομα κάποιες προσθήκες για να αλλάξει λίγο η εικόνα και να μπει… νέο αίμα στην ομάδα. Αυτές οι μεταγραφές θα φέρουν άλλο… αέρα και ψυχολογία στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή, στην ομάδα λείπει πάρα πολύ η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη των παικτών στις δυνάμεις τους. Παρά το ότι είναι καλοί παίκτες και μπορούν να κάνουν πράγματα, βλέπουμε πως κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, κάνουν εύκολα λάθη… Η εικόνα τους δεν συμβαδίζει με την ποιότητά τους».

Για την απόσταση από την κορυφή: Το θέμα είναι να αλλάξουμε την εικόνα. Τώρα να συζητάμε για τον τίτλο είναι σαν να κοροϊδευόμαστε. Το θέμα είναι να αλλάξουμε την εικόνα και να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παίξει καλύτερα και θα πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει.

Για το ματς με την Κέρκυρα: Δεν θα έλεγα ότι περιμένω απαντήσεις από τους παίκτες μου, περιμένω να έχουν περισσότερη διάθεση και να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί την αυτοπεποίθηση την δίνουν οι νίκες.

Για την παρουσία του κόσμου την Δευτέρα: Δεν μπορούμε να ζητάμε συνέχεια πράγματα. Με την παρουσία που έχουμε από την αρχή της χρονιάς ο κόσμος είναι απογοητευμένος οπότε το να του λες έλα στο γήπεδο να μας βοηθήσεις δεν γίνεται. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσουμε και όσοι έρθουν να το ευχαριστηθούν. Σας είπα ότι χρειαζόμαστε πολλά πράγματα, όμως εγώ δεν είμαι απογοητευμένος και ειλικρινά πιστεύω ότι κάποιες φορές τα αρνητικά αποτελέσματα σου δείχνουν τι πρέπει να αλλάξεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.