Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημη πρόταση για Εντόι ο ΠΑΟΚ

Επίσημη πρόταση για Εντόι ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2017 00:17
Επίσημη πρόταση στην Ανζέ για την απόκτηση του Σέικ Εντόι κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, όπως μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνει ο γαλλικός σύλλογος. Αποχωρεί για Κωνσταντινούπολη ο Ροντρίγκες.

Επίσημη μορφή πήρε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σέικ Εντόι. Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα, μεταξύ των οποίων και η Equipe, η Ανζέ ενημέρωσε τους ρεπόρτερ του συλλόγου, ότι ο 30χρονος Σενεγαλέζος μέσος έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, αφού αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Ανζέ να επωφεληθεί οικονομικά από μια πιθανή πώλησή του παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι).

Η γαλλική ομάδα αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του αρχηγού της (στις 300 χιλ. ευρώ οι αποδοχές του), ο οποίος μετράει φέτος 3 γκολ και 4 ασίστ σε 18 ματς στο Σαμπιονά (9 γκολ, 4 ασίστ σε 32 ματς πέρυσι), ενώ είναι 10 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης.

Την ίδια ώρα, τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η παραχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατασαράι. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι θα μεταβεί το Σάββατο ή την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών (ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ), ενώ ο ΠΑΟΚ φέρεται ότι θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.