Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με πεντάρα για Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με πεντάρα για Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2017 23:55
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Τουρέ (33’ πεν.), Νόρντβεϊτ (41’ αυτ.), Σίλβα (42’), Αγκουέρο (50’) και Στόουνς (84’) οι σκόρερ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 5-0 στο Λονδίνο, εξασφαλίζοντας με άνεση το εισιτήριο για τη φάση των «32».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρέταξε βασική ομάδα και η Σίτι είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα, ψάχνοντας τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα των «σφυριών». Σίλβα (13’) και Αγκουέρο (28’) είχαν σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν, ωστόσο στο 32’ ο διαιτητής έδωσε αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή του Ζαμπαλετα, με τον Τουρέ να «γράφει» το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Δύο λεπτά μετά το 1-0 η Γουέστ Χαμ «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Καμπαγιέρο να πραγματοποιεί αρχικά εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Αντόνιο και τον Φεγκουλί να αστοχεί στη συνέχεια σε κενή εστία. Η Σίτι γλίτωσε το 1-1 και με δύο τέρματα σε διάστημα ενός λεπτού «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη.

Στο 41’, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των φιλοξενούμενων, ο Στέρλινγκ μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να χρεώνεται ως αυτογκόλ στον Νόρντβεϊτ που έκανε την κόντρα. Ένα λεπτό μετά, έπειτα από αντεπίθεση, ο Σίλβα άδειασε τον Αντριάν και «έγραψε» το 3-0, βάζοντας τέλος στο ματς.

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, ωστόσο η Σίτι έδειξε διάθεση για περισσότερα τέρματα. Στο 50’ ο Αγκουέρο «έγραψε» το 4-0 με τακουνάκι, ενώ στο 84’ ο Στόουνς σκόραρε με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.