Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μοράις: «Δεν θα μας επηρεάσει η πίεση των φιλάθλων»

Μοράις: «Δεν θα μας επηρεάσει η πίεση των φιλάθλων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2017 23:52
Ο Ζοζέ Μοράις ξεκαθάρισε ότι η πίεση από την πλευρά των φιλάθλων της ΑΕΚ δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.

Παρά τα σενάρια που θέλουν την απομάκρυνση του Ζοζέ Μοράις, ο Πορτογάλος τεχνικός θα μείνει κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Από την πλευρά της ΠΑΕ διέρρευσε ότι για τους ανθρώπους της ομάδας την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή και όλα δείχνουν ότι δεν επίκεινται άμεσες εξελίξεις.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», μιλώντας στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ξεκαθάρισε πως η πίεση των φιλάθλων δεν επηρεάζει την ομάδα του και έθεσε ως στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι. Οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και ήδη έχουν αφήσει πίσω το ματς στο γήπεδό μας. Τώρα μπροστά μας υπάρχει ένας εκτός έδρας αγώνας κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να μπούμε με την ίδια όρεξη και με το ίδιο κίνητρο που έχουμε πάντα έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο καθένας από εμάς ασκεί πίεση στον εαυτό του γιατί θέλει να πετύχει τον στόχο του. Σίγουρα η πίεση που υπάρχει από την πλευρά των φιλάθλων δεν μπορεί να μας επηρεάσει πάρα πολύ. Προσπαθούμε να το διαχειριζόμαστε γιατί ανεξάρτητα από την πίεση, δικός μας στόχος είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Εμείς μέχρι στιγμής έχουμε στη διάθεσή μας έναν ποδοσφαιριστή που ήδη πήρε χρόνο συμμετοχής (Αϊντάρεβιτς), έναν ακόμα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια και ένα νεαρό επιθετικό, ο οποίος ήρθε μόλις μια μέρα πριν. Σίγουρα οι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στο νέο περιβάλλον, αλλά αυτό ελπίζουμε να συμβεί το συντομότερο δυνατόν. Είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσόντα και ελπίζουμε να βοηθήσουν την ομάδα για να πετύχει τον στόχο που πάντα έχουμε, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.