Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης: «Χρειαζόμαστε μεταγραφές άμεσα…»

Ουζουνίδης: «Χρειαζόμαστε μεταγραφές άμεσα…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2017 22:22
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε ότι ο Πλατανιάς άξιζε τη νίκη στην αποψινή (5/1) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του χρειάζεται άμεση μεταγραφική ενίσχυση.

Απογοητευμένος για την ήττα και την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στην ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά στα Περιβόλια εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Με δηλώσεις του στη Nova, ο τεχνικός των «πρασίνων» έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Πλατανιά ενώ τόνισε πως: «όσο πιο γρήγορα κάνουμε κάποιες προσθήκες, τόσο πιο γρήγορα θα βελτιωθούμε».

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι:

«Είχαμε πολύ κακή εικόνα απόψε, προσωπικά δεν το περίμενα γιατί είχαμε δείξει πολύ διαφορετικό πρόσωπο στις τελευταίες προπονήσεις. Με τέτοια παρουσία δεν μπορείς να διεκδικήσεις πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και απουσίες, αλλά τουλάχιστον περιμένεις από τα παιδιά που είναι εδώ να κάνουν περισσότερα.

Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, η νίκη του ήταν δίκαιη γιατί οι παίκτες του έμπαιναν πιο αποφασιστικά στις μονομαχίες και έδειξαν να το θέλουν περισσότερο. Εμείς πρέπει να έχουμε περισσότερο πάθος και θέληση, να κάνουμε καλύτερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος μήνας για εμάς και όσο πιο γρήγορα κάνουμε κάποιες προσθήκες, τόσο πιο γρήγορα θα βελτιωθούμε. Ξεκάθαρα, αυτό που είδαμε σήμερα δεν αρέσει σε κανέναν από εμάς
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.