Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς από την UEFA

Ανακοινώθηκε η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς από την UEFA

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2017 20:58
Η UEFA ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (05/01) την κορυφαία ενδεκάδα για το 2016, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ να έχει τη μερίδα του λέοντος με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς για το 2016, όπως την ψήφισαν οι χρήστες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (05/01) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Συνολικά, ψήφισαν 649.701 χρήστες, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να έχουν τη μερίδα του λέοντος με τέσσερις και τρεις ποδοσφαιριστές αντίστοιχα.

Κάτω από τα δοκάρια προτιμήθηκε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν, ενώ την τετράδα στην άμυνα απαρτίζουν οι Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν) και Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους.

Στο κέντρο βρίσκονται οι Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης) και Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), ενώ η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τους Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) και Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Στα αξιοσημείωτα πως ο Σέρχιο Ράμος είχε τη μεγαλύτερη απήχηση με 488,908 ψήφους, αφήνοντας στην 2η θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 450,220 και στην 3η τον Λιονέλ Μέσι με 418,449.

Η κορυφαία ενδεκάδα της UEFA: Τζιανλουίτζι Μπουφόν – Σέρχιο Ράμος, Ζεράρ Πικέ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Λεονάρντο Μπονούτσι – Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς, Αντρές Ινιέστα - Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Αντουάν Γκριεζμάν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.