Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2017 18:12
Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με τον Ανσαριφάρντ στο 43’, αλλά ο Τζημόπουλος με τρομερό σουτ στο 79’ χάρισε τον βαθμό στους Γιαννιώτες (1-1).

Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν από ένα καλό ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη και τελικά μοιράστηκαν από ένα βαθμό για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Ο Πανιώνιος πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, στον κακό αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να ανοίξει το σκορ. Στο 3’ ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπεν ενώ στο 7’ ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κόρμπου.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο υστερούσαν στην τελική προσπάθεια, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αμύνονταν αποτελεσματικά. Παρόλα αυτά, δύο λεπτά πριν το ημίχρονο, ο Μασούντ πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους «κυανέρυθρους».

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τις δύο ομάδες να απειλούν από τα πρώτα λεπτά. Στο 48’ ο Κόρμπος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη, ενώ στο 55’ ο Γιαννιώτας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ στην κίνηση του Γαρουφαλιά. Ένα λεπτό μετά, ο Πανιώνιος έφυγε στην αντεπίθεση όμως το σουτ του Ανσαριφάλντ πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΣ ανέβαζε την απόδοση του και στο 79’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια με ένα μακρινό σουτ του Τζημόπουλου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Στα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, ωστόσο το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι το τελικό σφύριγμα. Με το βαθμό ο Πανιώνιος έπιασε προσωρινά τον Παναθηναϊκό στην 3η θέση με 22 βαθμούς, όντας στο +1 από την 5η ΑΕΚ και +2 από 6ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο ΠΑΣ έμεινε στην 7η θέση με 19, αγνοώντας τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 26 Νοεμβρίου.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασούλης, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (68’ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81’ Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς (68’ Γιάκος), Κοζορώνης, Ακόστα (62’ Βιδάλ), Ζάιρο, Μαμπουλού (75’ Ναδάλες)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.