Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έντονη φημολογία για επαφές ΠΑΟΚ με Εντουάρντο

Έντονη φημολογία για επαφές ΠΑΟΚ με Εντουάρντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2017 20:15
Κροατικά και ουκρανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 34χρονου φορ Εντουάρντο ντα Σίλβα, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ.

Πλήθος δημοσιευμάτων από την Κροατία και την Ουκρανία φέρνουν τον Εντουάρντο ντα Σίλβα στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αναζητά επιθετικό για να λύσει το πρόβλημα του εύκολου γκολ και μένει να φανεί εάν αυτός θα είναι ο 34χρονος φορ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που έχει πολιτογραφηθεί Κροάτης, έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία είχε φέτος 19 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο ίδιος εάν αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ φέρεται ότι απέρριψε πρόσφατα πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ιστοσελίδα «24sata.hr» υποστηρίζει ότι το κασέ του ποδοσφαιριστή από την περίοδο στη Σαχτάρ άγγιζε τα 2.5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ του προσφέρει μισό εκατομμύριο. Ωστόσο, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις του Εντουάρντο κυμαίνονται στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ η ιστοσελίδα «www.laliga-spain.ru» υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.