Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα η Ατλέτικο, εφιάλτης για Βαλένθια

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα η Ατλέτικο, εφιάλτης για Βαλένθια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2017 01:42
Η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Λας Πάλμας στη Γκραν Κανάρια και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «8» του Κυπέλλου. Εφιαλτική βραδιά για την Βαλένθια, η οποία ηττήθηκε με 4-1 από τη Θέλτα στο «Μεστάγια» και ουσιαστικά βρίσκεται εκτός συνέχειας.

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου πήρε η Ατλέτικο. Οι «ριχμπλάνκος» νίκησαν με 2-0 την Λας Πάλμας στη Γκραν Κανάρια και πλέον καλούνται απλά να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ στη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν».

Κόκε (23’) και Γκριεζμάν (52’) πέτυχαν τα νικητήρια τέρματα για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το 2017.

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα η Ατλέτικο, εφιάλτης για Βαλένθια
Αντίθετα, από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Βαλένθια. Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του Τσέζαρε Πραντέλι, οι «νυχτερίδες» ηττήθηκαν με 4-1 από την Θέλτα στο «Μεστάγια» και χρειάζονται θαύμα για να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το πρώτο 20λεπτο ήταν εφιαλτικό για την Βαλένθια, καθώς ο πίνακας του σκορ στο «Μεστάγια» «έγραφε 0-3! Άσπας (3’ πεν.), Χιμένεθ (14’ αυτ.) και Βας (19’) «κλείδωσαν» από νωρίς τη νίκη της Θέλτα, με τον Γκουιντέτι να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 75’. Ο Παρέχο μείωσε προσωρινά στο 58’ (πεν.) για τις «νυχτερίδες», που διανύουν μια από τις χειρότερες περιόδους στην ιστορία τους.

Στα αξιοσημείωτα, πως πριν από το παιχνίδι χιλιάδες οπαδοί διαδήλωσαν έξω από το γήπεδο κατά της διοίκησης του Πίτερ Λιμ από τη Σιγκαπούρη, ζητώντας από τον ιδιοκτήτη να πουλήσει και να φύγει. Υπενθυμίζεται ότι η Βαλένθια βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 12 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της πρώτης ημέρας, η Ειμπάρ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Οσασούνα και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση. Από την άλλη, η Αλαβές απέκτησε προβάδισμα μετά το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Λα Κορούνια, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν από το 0-2 (77’ Γκάμα, 90+3’ Χοσέλου) και να μένουν «ζωντανοί» ενόψει της ρεβάνς.

Τα αποτελέσματα (Φάση των 16, πρώτα ματς):


Τρίτη

Βαλένθια – Θέλτα 1-4
Οσασούνα – Εϊμπάρ 0-3
Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
Λα Κορούνια – Αλαβές 2-2

Τετάρτη

Αλκορκόν – Κόρδοβα (20:00)
Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ (20:00)
Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (22:15)

Πέμπτη

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22:15)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.