Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επικό comeback με Ζιρού η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επικό comeback με Ζιρού η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2017 00:42
Η Άρσεναλ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ, ωστόσο δύο ασίστ και ένα γκολ στο 90+2’ από τον Ζιρού, επέτρεψαν στους «κανονιέρηδες» να πάρουν έναν ηρωικό βαθμό (3-3) στο «Vitality Stadium». Τρομερό γκολ από τον Λούκας Πέρεθ.

Τρομερό παιχνίδι στο Μπόρνμουθ, με την Άρσεναλ να επιστρέφει από το 3-0 και να παίρνει ανέλπιστο βαθμό (3-3) απέναντι στην ομάδα του Έντι Χάου, που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 82ο λεπτό.

Το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για τους «κανονιέρηδες» καθώς με τη συμπλήρωση 20 λεπτών βρίσκονταν πίσω με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ντάνιελς (16’) και Γουίλσον (20’ πεν.). Η Άρσεναλ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο η Μπόρνμουθ κράτησε το μηδέν και στο 58’ έδειχνε να «κλειδώνει» τη νίκη, πετυχαίνοντας τρίτο τέρμα με τον Φρέιζερ.

Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» μείωσαν στο 70’ με τον Σάντσες έπειτα από ψηλοκρεμαστή πάσα του Ζιρού, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Λούκας Πέρεθ (που είχε περάσει ως αλλαγή) μείωσε σε 3-2 με τρομερό σουτ από πλάγια θέση. Στο 82’ ο Γκόσλινγκ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Τσεχ και στο ίδιο λεπτό ο Φράνσις είδε αυστηρή κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ράμσεϊ. Στα εναπομείναντα λεπτά η Άρσεναλ πίεσε ασφυχτικά για το 3-3 και στο 90+2’ ο Ζιρού λύτρωσε ξανά την ομάδα του, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Τσάκα.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πήρε έναν ηρωικό βαθμό μεν, ωστόσο έχασε σημαντικό βαθμολογικό έδαφος. Μια ενδεχόμενη νίκη της Τσέλσι στο ντέρμπι με την Τότεναμ θα την φέρει στο -11 από την κορυφή, ενώ σε περίπτωση νίκης των «πετεινών», οι «κανονιέρηδες» θα υποχωρήσουν στην 5η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.