Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Πέλκα

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Πέλκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2017 21:39
Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει στη Λιβαδειά, ωστόσο το γκολ του νεοεισελθόντα Πέλκα στο 84’ χάρισε στον «δικέφαλο του Βορρά» τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2017 ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πέρασε με 1-0 από την έδρα του Λεβαδειακού και έφτασε τις 5 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα με μηδέν παθητικό.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την απόλυτη κυριαρχία (71-29% κατοχή στο πρώτο μέρος), ωστόσο παρουσίασαν μεγάλο πρόβλημα στην τελική πάσα, αδυνατώντας να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Λεβαδειακού. Ενδεικτικό ότι η μοναδική αξιόλογη φάση των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 33’, με τον Μυστακίδη να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Ναμάσκο με κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας.

Στις καθυστερήσεις η κοντινή προβολή του Μάτος βρήκε στα σώματα, ενώ τον αντίποδα, ο Λεβαδειακός είχε δύο καλές στιγμές με ψηλοκρεμαστά σουτ των Γιακουμάκη (12’) και Μάντζιου (44’), όμως ο Γλύκος αντέδρασε σωστά, κρατώντας το μηδέν.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε σημαντικά την απόδοση του στο δεύτερο μέρος, με την είσοδο του Κουλούρη να δίνει «πνοή» στην επίθεση της ομάδας. Στο 63’ ο νεαρός άσος έχασε την πρώτη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Ναμάσκο, ο οποίος έξι λεπτά μετά πραγματοποίησε τρομερή απόκρουση. Αρχικά έδιωξε το μακρινό σουτ του Κουλούρη και στην συνέχεια σταμάτησε εντυπωσιακά τον Κάμπος, σε μια φάση που δεν… χάνεται.

Στο 78’ το σουτ του Μπίσεσβαρ εκτός περιοχής πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 81’ το κοντινό πλασέ του Μάτος σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Τελικά τη λύση για τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Πέλκας. Στο 84’, ο Κάμπος επωφελήθηκε απ’ το λάθος του Μεντί, έκανε τη σέντρα για τον Πέλκα και ο νεοεισελθόντας άσος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λύνοντας το γόρδιο δεσμό. Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ξεκινά με το δεξί το 2017.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.