Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» η Ξάνθη!

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» η Ξάνθη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2017 20:11
Με το 9ο γκολ του Γιουνές (είχε και χαμένο πέναλτι), η Ξάνθη πέρασε με 1-0 από την έδρα του Ηρακλή και πέρασε μόνη στην 2η θέση, μετρώντας 5 σερί νίκες και αήττητο 11 αγώνων! Αποβλήθηκε ο Περόνε στο 85’ για τους γηπεδούχους.

Το… σερί της η Ξάνθη. Οι Ακρίτες κέρδισαν με 1-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα, όντας μόνοι στην 2η θέση με παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αήττητη για 11 σερί ματς, μετράει 5 σερί νίκες (7 συνολικά), έχοντας πάρει πέντε «τρίποντα» μακριά από την έδρα της. Στον αντίποδα, ο Ηρακλής έβγαλε φάσεις ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ζίβκοβιτς, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του «Γηραιού» είχαν την κατοχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο η ανασταλτική λειτουργία της Ξάνθης δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα πρώτα λεπτά. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Χουάντερσον ανέτρεψε τον Βασιλακάκη στην περιοχή, ωστόσο ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του, αποκρούοντας το πέναλτι του Γιουνές.

Στο 23’ ο Ηρακλής είχε σημαντική στιγμή με σουτ του Λεοζίνιο μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο Ζίκοβιτς αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ. Έξι λεπτά μετά ο Λεοζίνιο επιχείρησε νέο σουτ, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στο 43’ ο γκολκίπερ της Ξάνθης έδιωξε με τα ακροδάχτυλα τη σέντρα-σουτ του Ιντζόγλου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και στην επανάληψη, με τον Περόνε (47’) να αστοχεί με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μπαρτολίνι, ενώ στο 54’ η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε άουτ. Ο Ηρακλής είχε πάρει μέτρα και πίεζε για το γκολ, ωστόσο στο 58’ ο Τριάδης έστρωσε εξαιρετικά με στον Γιουνές και αυτός με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Χουάντερσον «γράφοντας» το 1-0 για την Ξάνθη. Αυτό ήταν το 9ο γκολ για τον άσο των φιλοξενούμενων, πιάνοντας τον Ιντέγε στην κορυφή των σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν άμεσα, όμως ο Ζίβκοβιτς αντέδρασε σωστά στα σουτ των Περόνε (61’) και Λεοζίνιο (62’), κρατώντας το μηδέν. Στο 80’ ο Περόνε ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Φλίσκα, με τον Κύζα να ήταν κοντά στη φάση, αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί . Πέντε λεπτά μετά ο άσος των γηπεδούχων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα στον Χατζητερζόγλου και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ξάνθη συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.