Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό Λυμπερόπουλος και Φύσσας

Επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό Λυμπερόπουλος και Φύσσας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2016 15:20
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη τόσο του Νίκου Λυμπερόπουλου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όσο και του Τάκη Φύσσα για το πόστο του διευθυντή της ακαδημίας του συλλόγου.

Ημέρα επιστροφών στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν την πρόσληψη του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος επιστρέφει μετά από σχεδόν 14 χρόνια στο «τριφύλλι», αναλαμβάνοντας ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Παράλληλα, η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία της με τον Τάκη Φύσσα ο οποίος θα είναι ο νέος διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Λυμπερόπουλο:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει μετά από 13,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1975 νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την ομάδα:

«Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του».

Η ανακοίνωση για τον Τάκη Φύσσα:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα είναι ο νέος διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά, τον οποίο η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του και εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του.

Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν ως ποδοσφαιριστής το 2007, μετά από την πρώτη θητεία του που ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2003. Η δεύτερη ως διευθυντής ποδοσφαίρου τον Αύγουστο του 2014 θέση που διατήρησε έως τον Φεβρουάριο του 2016. Ο νέος διευθυντής ακαδημίας του συλλόγου δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας:

«Η τιμή που μου γίνεται να αναλάβω αυτή τη θέση είναι σημαντική. Οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι μοναδικές έχοντας να κάνουν με παιδιά, γι’ αυτό έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.