Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νίκη στο 90+1’ για Άρη, κορυφή η Λαμία (video)

Football League: Νίκη στο 90+1’ για Άρη, κορυφή η Λαμία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2016 19:59
Με γκολ του Καπνίδη στο 90+1’ ο Άρης κέρδισε με ανατροπή (2-1) τα Χανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και διατηρήθηκε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Λαμία, που κέρδισε με 1-0 την Καλλιθέα. Νίκη και για ΟΦΗ, 1-0 τον Παναιγιάλειο.

Έστω και δύσκολα, ο Άρης κέρδισε με 2-1 τα Χανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έφτασε τις 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όντας στο -2 από την κορυφή.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (8’ Τσουκάνης/14’ Ντούνης) στα πρώτα λεπτά, ενώ στο 20’ τα Χανιά πήραν προβάδισμα με σουτ του Ζέρη. Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 40’ με τον Τάτο, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις (90+1’) με γκολ του νεοεισελθόντα Καπνίδη.

Στην κορυφή της Football League παρέμεινε η Λαμία, η οποία κέρδισε με 1-0 την Καλλιθέα και μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία με μηδέν παθητικό. Το 1-0 σημείωσε ο Όμο στο 47’, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά την αποβολή του Ντουρμισάι στο 64’. Στα αξιοσημείωτα πως στο 60’ ο Βάντερσον ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι, ωστόσο προτού πλασάρει έκανε προσποίηση, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να του δώσει κίτρινη και να σφυρίξει έμμεσο για τη Καλλιθέα, κάνοντας χρήση του νέου κανονισμού.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ κέρδισε με 1-0 τον Παναιγιάλειο και έκλεισε νικηφόρα το 2016, όντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί δεν είχαν καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Όγκμποε (52’).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.