Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Πλατέλλας

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Πλατέλλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2016 20:00
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Μετά από 3,5 χρόνια στην «Ένωση», ο 28χρονος άσος συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του και να φύγει ως ελεύθερος από τον σύλλογο.

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο Έλληνας άσος δεν υπολογίζονταν από τον Ζοζέ Μοράις και την Τετάρτη (21/12) ο ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του, αποτελώντας παρελθόν από την «Ένωση».

Ο 28χρονος προπονούνταν μόνος του το τελευταίο διάστημα και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος υπέγραψε σήμερα τη λύση του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή, που τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα, προσφέροντας στην ομάδα μας από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής μέχρι την επιστροφή στη Super League και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Πλατέλλας δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι και, βέβαια, τους συμπαίκτες μου. Η ΑΕΚ αποτέλεσε τον μεγαλύτερο σταθμό στη μέχρι σήμερα καριέρα μου και φεύγω από την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις, κρατώντας μόνο τις ωραίες στιγμές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.