Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Μια μέρα θα επιστρέψω»

Σάντος: «Μια μέρα θα επιστρέψω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2016 20:34
Την υπόσχεση ότι μια ημέρα θα επιστρέψει στην Ελλάδα έδωσε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βραβεύτηκε ως Διεθνής Αθλητική Προσωπικότητα για το 2016 από τον ΠΣΑΤ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και νυν πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στη χώρα μας και τη Δευτέρα (19/12) βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ για την κατάκτηση του Euro 2016.

Στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την Ελλάδα, τονίζοντας πως μια ημέρα θα επιστρέψει:

«Καλησπέρα σε όλους σας και σε όλους τους Έλληνες. Μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ. Στη χώρα που είναι στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για την πρόσκληση να είμαι εδώ και για το βραβείο. Ευχαριστώ αυτούς που συνεργάστηκα δέκα χρόνια, εδώ, στην Ελλάδα. Αυτό το βραβείο είναι και δικό σας. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ, μια μέρα θα επιστρέψω. Καλά Χριστούγεννα με χρόνια καλά, υγεία και ειρήνη σε όλους», ανέφερε μιλώντας ελληνικά.

Μετά την αποθέωση που γνώρισε στο Μέγαρο Μουσικής, το λόγο πήρε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε: «Εύχομαι υγεία. Και μια μέρα να γυρίσει ο Φερνάντο Σάντος, να με πάρει βοηθό του και να τον κάνω λίγο καλύτερο…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.