Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκολ και θέαμα από την Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκολ και θέαμα από την Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2016 00:12
Με τους Μέσι και Σουάρες να κάνουν… μαγικά, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-1 την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελώνης και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την Ρεάλ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το ντέρμπι της Βαρκελώνης. Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν με 4-1 την Εσπανιόλ στο «Καμπ Νου», παίζοντας κατά διαστήματα τρομερό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προηγήθηκε στο 18’ με τον Σουάρες, έπειτα από εκπληκτική μπαλιά του Ινιέστα και στην επανάληψη «κλείδωσε» τη νίκη με δύο μαγικά γκολ σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 67’ o Μέσι «χόρεψε» τέσσερις παίκτες της Σοσιεδάδ, ο Ρομπέρτο του αρνήθηκε το γκολ, ωστόσο ο Σουάρες πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 2-0. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μέσι πέρασε ξανά μέσα από 2 αντιπάλους, η μπάλα στρώθηκε στον Ζόρντι Αλμπα που σούταρε εύστοχα για το 3-0.

Η Εσπανιόλ μείωσε στο 79’ με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Λόπεθ, ωστόσο στο 90’ η Μπαρτσελόνα πέτυχε και τέταρτο. Ο Σουάρες σήκωσε την μπάλα για τον Μέσι και ο Αργεντινός την έστειλε στα δίχτυα του Ρομπέρτο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.