Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Και τώρα… πιάστε την!

Σέριε Α: Και τώρα… πιάστε την!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2016 23:53
Με γκολάρα του Ιγκουαΐν (14’) η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Ρόμα στο Τορίνο και ξέφυγε με +7 από την 2η θέση. Τραυματίστηκε ο Μανωλάς.

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Ρόμα Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε με 1-0 των «τζιαλορόσι» στο Τορίνο και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 7 βαθμούς, όντας το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 10’ ο Ιγκουαΐν υποχρέωσε τον Σέζνι στην πρώτη του επέμβαση. Η ευκαιρία αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού τέσσερα λεπτά μετά ο Αργεντινός «έγραψε» το 1-0 με τρομερή ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα. Ο Κώστας Μανωλάς δεν κατάφερε να σταματήσει τον «Πιπίτα» στη φάση του γκολ, ωστόσο στο 41’ είχε σημαντική στιγμή για να χριστεί σκόρερ, αφού το σουτ που επιχείρησε από τη μικρή περιοχή κόντραρε σε αμυντικούς και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Αυτή ήταν η μοναδική σημαντική ευκαιρία για την Ρόμα στο πρώτο μέρος. Η Γιουβέντους έκανε σωστή διαχείριση και δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μπουφόν, ενώ το ίδιο συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Η πίεση των «τζιαλορόσι» στο τελευταίο τέταρτο δεν απέφερε καρπούς, ενώ αντίθετα η «Γηραιά Κυρία» είχε δύο σημαντικές στιγμές με τον Στουράρο (70’, 90+1’) για ένα δεύτερο τέρμα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Ρόμα να μένει εφτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και να χάνει με τραυματισμούς τους Ντε Ρόσι και Μανωλά (αποχώρησε στα τελευταία λεπτά με ενοχλήσεις στο πόδι). Στον αντίποδα, τραυματίας αποχώρησε και ο Πιάνιτς, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Κουαδράδο στο ξεκίνημα της επανάληψης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.