Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πάρτι στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Πάρτι στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2016 21:24
Περίπατος για ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα! Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε μπροστά στο σκορ από το 1ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου και πήρε εμφατική νίκη με 5-0, σημειώνοντας δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο. Μπίσεσβαρ (23’), Κάμπος (34’, 58’) και Μάτος (61’) οι σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς.

Μετά την «εφτάρα» κόντρα στον Πανελευσιανό για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 την Κέρκυρα εκτός έδρας και συνεχίζει την ανοδική πορεία στη βαθμολογία. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς «καθάρισε» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη και έφτασε τους 17 βαθμούς, πιάνοντας προσωρινά τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 6η θέση. Οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το 2016, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα με 17-0 τέρατα (Πλατανιάς 3-0, Λίμπερετς 2-0, Πανελευσινιακός 7-0, Κέρκυρα 5-0).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ αφού στο 50ο δευτερόλεπτο ο Ανδρεόπουλος, με τρομερό σουτ στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη σέντρα του Κάμπος, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Κουτζαβασίλη!

Το γκολ έδωσε… φτερά στην ομάδα του Ίβιτς, που στο 10’ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως ο Ροντρίγκες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της Κέρκυρας. Αθανασιάδης (10’) και Κάμπος (11’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, όμως στο 23’ ο Μπίσεσβαρ με τρομερό πλασέ από το ημικύκλιο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας το προβάδισμα για τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι ήθελε στο ματς, με την Κέρκυρα να αδυνατούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των φιλοξενούμενων. Στο 28’ ο Κουτζαβασίλης γλίτωσε τον Ιωάννου από αυτογκόλ ενώ στο 31’ ο Κάμπος αστόχησε σε νέο τετ-α-τετ. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μπίσεσβαρ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Ροντρίγκες κέρδισε πέναλτι από τον Βενέτη. Ο Αθανασιάδης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κουτζαβασίλης επενέβη σωτήρια, όμως ο Τζάλμα Κάμπος πήρε το… ριμπάουντ και «έγραψε» το 3-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 40’ ο Ροντρίγκες δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Κάμπος.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ όμως να είχε όρεξη για περισσότερα τέρματα. Στο 58’ ο Κάμπος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με φοβερό βολέ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 61’ ο Μάτος μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (η μπάλα βρήκε στον Ιωάννου και κατέληξε στα δίχτυα). Στα εναπομείναντα λεπτά, ο «δικέφαλος του Βορρά» σήκωσε το πόδι από το γκάζι, αν και στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, με τον Κουτζαβασίλη να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά-ψαράκι του Περέιρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.