Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολα η Ατλέτικο, τριάρα για Βιγιαρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολα η Ατλέτικο, τριάρα για Βιγιαρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2016 19:42
Με ωραίο γκολ του Σαούλ (59’), η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Λας Πάλμας στο «Βιθέντε Καλντερόν» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πέρασε με τριάρα από το Χιχόν η Βιγιαρεάλ, 3-1 την Σπόρτινγκ.

Έστω και δύσκολα, η Ατλέτικο έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Λας Πάλμας και γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά από δύο αγωνιστικές. Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να βρίσκεται στην 5η θέση με -1 από την τετράδα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος (16’ Σαούλ, 33’ Λέμος) ώσπου στο 59’ ο Σαούλ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο, «γράφοντας» το 1-0 με ωραίο τελείωμα από το ημικύκλιο. Η Λας Πάλμας δεν κατάφερε να απαντήσει και οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν και διατηρήθηκε στην 4η θέση. Ντος Σάντος (12’) και Σανσόνε (19’) έθεσαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη του «κίτρινου υποβρυχίου», με τον Πάτο να «γράφει» το 3-0 στο 74’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καρμόνα στο 89’, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.