Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητοι Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα!

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητοι Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2016 16:55
Με το 13ο γκολ του Ντιέγκο Κόστα (43’), η Τσέλσι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, έφτασε τις 11 σερί νίκες και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή, με τον Αντόνιο Κόντε να καταρρίπτει το ρεκόρ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το «τρένο» της Τσέλσι πέρασε και από το «Σέλχαρστ Παρκ». Οι «μπλε» κέρδισαν με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου και έφτασαν τις 11 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατέρριψε έτσι το ρεκόρ του Ζοζέ Μουρίνιο και θέλει άλλες τρεις νίκες για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ του πρωταθλήματος που ανήκει στην Άρσεναλ (14 σερί νίκες).

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, οι πρωτοπόροι τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε πολυπρόσωπες άμυνες. Η Κρίσταλ Πάλας έκλεινε όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στην αντίπαλο της να απειλήσει, ωστόσο μια φάση ήταν αρκετή για την Τσέλσι προκειμένου να ανοίξει το σκορ. Στο 43’, ο Αθπιλικουέτα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ντιέγκο Κόστα με εξαιρετική κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα 50 σε 97 παιχνίδια με τους Λονδρέζους (σ.σ. στον Ντρογκμπά χρειάστηκαν 112 παιχνίδια).

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ έδωσε ξανά τη λύση για τους «μπλε», ωστόσο αυτός όσο και ο Ενγκολό Καντέ θα λείψουν από το επόμενο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ την «Boxing Day» αφού συμπλήρωσαν κάρτες. Δύο σημαντικές απουσίες για την Τσέλσι, αφού αμφότεροι αποτελούν παίκτες-«κλειδιά» στη φετινή πορεία του συλλόγου.

Στο δεύτερο μέρος η Κρίσταλ Πάλας αναγκάστηκε να βγει από το καβούκι της, δίνοντας έτσι περισσότερο χώρο στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε σπατάλησε κάποιες σημαντικές στιγμές για δεύτερο γκολ, με κορυφαία το δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Μάρκος Αλόνσο, ωστόσο δεν το πλήρωσε. Η Κρίσταλ Πάλας δεν απείλησε σημαντικά την εστία του Κουρτουά και το 1-0 επέτρεψε στην Τσέλσι να ξεφύγει προσωρινά με +9 από Άρσεναλ και Λίβερπουλ αλλά και με +10 από την Μάντσεστερ Σίτι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.