Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Έκανε το «3 στα 3» ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Έκανε το «3 στα 3» ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2016 17:23
Χάρη σε τέρμα του Μανθάτη (66’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 την Σπάρτη και έκανε το «3 στα 3» στο Κύπελλο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους «16». Πέρασε ως δεύτερος ο Πλατανιάς.

Έβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός. Με σκόρερ τον 19χρονο Μανθάτη, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 1-0 στην Σπάρτη και άφησαν εκτός συνέχειας την ομάδα της Λακωνίας, με τον Πλατανιά να εξασφαλίσει το άλλο εισιτήριο.

Ο Πάουλο Μπέντο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, ρίχνοντας μεταξύ άλλων στη βασική ενδεκάδα τους Χουτετσιώτη, Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη αλλά και τον Μαρίν, ο οποίος ήταν αρνητικός και δεν βοήθησε.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο μέρος. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φλύαρη κατοχή και το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν ένα δοκάρι στο 6’ σε προσπάθεια των Ρέτσου και Τσόρι και ένα δυνατό σουτ του Ντε Λα Μπέγια (38’) που έδιωξε σε κόρνερ ο Μελίσσας. Στον αντίποδα, η Σπάρτη στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να είχαν και περισσότερες τελικές (5-2), δίχως όμως να δημιουργούν κάποια σπουδαία ευκαιρία.

Το παιχνίδι κυλούσε «σβηστά» στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως μετά το 60’ ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές. Στο 61’ ο Ανδρούτσος ανατράπηκε από τον Γιαννίτση στη μικρή περιοχή χωρίς να δίνεται πέναλτι, ενώ στο 64’ το πλασέ του Έλληνα άσου κατέληξε δίπλα από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ, με τον Πάρντο να κάνει τη σέντρα και τον Μανθάτη να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση, «γράφοντας» το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους και οι Πειραιώτες έκαναν το «3 στα 3» στον όμιλο.

Σπάρτη: Μελίσσας, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς (67' Παναγιώτου), Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Μπανούσης, Παπαχρήστος (70' Φ. Αρσενίεβιτς) Ηλιόπουλος, Ν. Αρσενίεβιτς, Βελλίνης (80' Χάδιαρης).

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Ρέτσος (79' Βούρος), Βιάνα, Μποτία, Ντε λα Μπέγια (75' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Πάρντο, Μαρίν (57' Μανθάτης), Ανδρούτσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.