Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε ο Λεβαδειακός, αποκλείστηκε ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε ο Λεβαδειακός, αποκλείστηκε ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2016 17:24
Ο Λεβαδειακός έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του αδιάφορου Κισσαμικού και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Πανιώνιο.

Το βαθμό που έψαχνε για να πάρει την πρόκριση πήρε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Κισσαμικό, που είχε προκριθεί, και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16». Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Πανιώνιος έμεινε οριστικά εκτός συνέχειας και το ματς με τον Πανσεραϊκό δεν κρίνει τίποτα.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά, έχοντας δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Βασιλείου. Στο 19’ ο άσος των φιλοξενούμενων κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Πολίτης απόκρουσε την εκτέλεση του Μάντζιου.

Ο Κισσαμικός γλίτωσε το γκολ και στο 27’ «χτύπησε» στην αντεπίθεση, ανοίγοντας το σκορ με τον Βλάχο. Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 50’, με τον Γιακουμάκη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σελινιωτάκη και να σκοράρει με το… γόνατο, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Σ’ εκείνο το σημείο το ματς «έσβησε», με τους Βοιωτούς να κάνουν διαχείριση και να παίρνουν το εισιτήριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.