Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ατλέτικο στο «Μαδριγάλ»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ατλέτικο στο «Μαδριγάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2016 01:56
Η Ατλέτικο ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» και μετράει μόλις 2 νίκες στα τελευταία εφτά παιχνίδια, υποχωρώντας στην 6η θέση.

Δεν λέει να συνέλθει η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν με 3-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, η οποία με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 4η θέση, ισοβαθμώντας στους 26 βαθμούς με την Σοσιεδάδ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 13’ ο Σάβιτς έδιωξε στη γραμμή το τρομερό γυριστό του Ντος Σάντος. Η Ατλέτικο απάντησε στο 19’ έχοντας δοκάρι με τον Κόκε, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 28’ όταν έπειτα από λάθος του Τιάγκο, ο Τριγκέρος έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ. Ο Γκριεζμάν θα μπορούσε να απαντήσει στο 30’, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ασένθιο. Το 2-0 ήρθε οχτώ λεπτά μετά, με τον Ντος Σάντος να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Όμπλακ και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.

Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο Σοριάνο διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σκορ που έριξε την Ατλέτικο στην 6η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.