Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ρονάλντο η «Χρυσή Μπάλα»

Στον Ρονάλντο η «Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2016 21:29
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2016, αφού ο Πορτογάλος άσος κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» για το 2016. Σ’ αυτή τη χρονιά ο Πορτογάλος άσος κατέκτησε τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, όσο και το Euro με την Εθνική Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί εύκολα στην 1η θέση της ψηφοφορίας του France Football.

Αυτή είναι η 4η «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα του «CR7» (2008, 2013, 2014, 2016) και η τρίτη του με την Ρεάλ, αφήνοντας πίσω τον Ντι Στέφανο με δυο επιτυχίες.

Ο Ρονάλντο συγκέντρωσε 745 ψήφους και μετά την απονομή δήλωσε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή να κατακτώ την Χρυσή Μπάλα. Τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα. Είναι ένα όνειρο που έκανα πραγματικότητα να την πάρω για τέταρτη φορά. Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Το να κατακτήσω τον τίτλο με την Πορτογαλία ήταν κάτι που έλειπε από το βιογραφικό μου, ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές μου. Όμως το ίδιο ήταν και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Μένει να φανεί εάν ο Πορτογάλος θα κάνει το… ντάμπλ, αφού από φέτος η FIFA δεν είναι συνδιοργανώτρια της «Χρυσής Μπάλας» και δίνει το δικό της βραβείο, «The Best FIFA Men's Player». Ο νικητής θα αναδειχθεί και βραβευθεί στις 9 Γενάρη, στη Ζυρίχη, με τους Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριεζμάν να είναι οι άλλοι φιναλίστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.