Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, στοχεύει στο Γιουρόπα η Σάλκε»

Στέφενς: «Δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, στοχεύει στο Γιουρόπα η Σάλκε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2016 15:47
Ο Χούμπ Στέφενς ο οποίος υπήρξε προπονητής τόσο της Σάλκε όσο και του ΠΑΟΚ, μίλησε για το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες στο πλαίσιο των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, χαρακτηρίζοντας δύσκολο το έργο του «δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σάλκε στους «32» του Γουρόπα Λιγκ και ο πρώην τεχνικός των δύο ομάδων, Χούμπ Στέφενς κλήθηκε να σχολιάσει τις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση και για τις δυο ομάδες, ενώ σκιαγράφησε το προφίλ των «βασιλικών μπλε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero Fm 107.4»:


Για την κλήρωση ανάμεσα στις δυο ομάδες:

«Είναι μια καλή κλήρωση, είναι σημαντικό παιχνίδι. Πριν μερικά χρόνια παίξαμε με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε, τότε δεν είχαμε κόσμο στην έδρα μας και ήταν δύσκολο για εμάς χωρίς τους φιλάθλους. Τώρα όμως και για τις δυο ομάδες είναι μια δύσκολη κλήρωση».

Για το αν θυμάται την ευκαιρία του Στοχ για το 2-2 στην Τούμπα που βγήκε άουτ, ανέφερε:

«Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή τη φάση, ήταν μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχει και ένα γκολ της Σάλκε που δεν έπρεπε να μετρήσει, δεν μπορώ να το ξεχάσω. Γενικά εκείνο το παιχνίδι ήταν πολύ ανοικτό και κατάφερε να χαμογελάσει η Σάλκε και να περάσει».

Για το γεγονός ότι η Σάλκε είναι στην 10η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος αλλά και πως είναι η φετινή της ομάδα:

«Είναι ιδιαίτερη χρονιά για αυτούς. Στο ξεκίνημα χάσανε πέντε παιχνίδια, έχουν νέο προπονητή και νέους παίκτες, αλλά και νέο τεχνικό διευθυντή. Χτίζουν νέα ομάδα και γι' αυτό δεν άρχισαν καλά. Την είδα χθες κόντρα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν, έπαιξε καλά, αλλά δέχτηκε ένα γκολ στο τέλος με το αποτέλεσμα να μην την αντιπροσωπεύει. Μέχρι να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα είναι βελτιωμένη, είναι δυνατή ομάδα, συμμετέχει σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, θα είναι δυνατός αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ. Πάντως είναι δυο βραδιές που μπορεί να συμβούν όλα».Για το αν σκοπεύει να δει τις αναμετρήσεις:

«Ναι, θα χαρώ να παρακολουθήσω ένα από τα δυο παιχνίδια, στη Γερμανία θα είμαι σίγουρα, θα κοιτάξω να δω μήπως μπορέσω να έρθω και στη Θεσσαλονίκη. Η Σάλκε φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA, είναι κάτι που θέλουν να επαναλάβουν και κοιτούν πως θα φτάσουν σε αυτή την κατάσταση».

Για το ποιους παίκτες θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Είναι μια ομάδα που παίζει με τρεις αμυντικούς, έχει καλό γκολκίπερ. Η δύναμη της είναι στη μεσαία γραμμή, έχει παίκτες που στα πλάγια, στην άμυνα και το δεξί μπακ αλλά και το αριστερό παίζουν σημαντικό ρόλο και είναι κομβικοί στο παιχνίδι της. Αυτή τη στιγμή έχει κάποιους τραυματίες, ενδεχομένως όταν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ να έχει επιπλέον λύσεις».

Για το τι κάνει λάθος ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο και δεν μπορεί να χτίσει μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών:

«Δεν παρακολουθώ όλους τους αγώνες της ομάδας, οπότε δεν μπορώ να καταλήξω σε ένα συνολικό συμπέρασμα. Μιλώντας για το διάστημα που ήμουν εγώ στην ομάδα, θεωρώ πως ένας βασικός λόγος ήταν ότι είχαμε μια νεαρή ομάδα, οπότε μπορεί αυτό να μας επηρέασε».

Για την απομάκρυνση του από τον ΠΑΟΚ:

«Τότε ήταν μια απόφαση που πήραν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κ. Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος μου είπε πως δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στα παιχνίδια με την Μπενφίκα. Εγώ θεωρώ πως είχαμε τις ευκαιρίες μας στα παιχνίδια αυτά αλλά παίζαμε με μια ανώτερη ομάδα.Έχω πολλούς φίλους στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη και στο μέλλον μπορεί να έρθω... Εύχομαι να μπορέσω να δω και τον κ. Σαββίδη όταν θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την Σάλκε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.