Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρσεναλ: «Με την Μπάγερν; Τι έκπληξη!»

Άρσεναλ: «Με την Μπάγερν; Τι έκπληξη!»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2016 15:19
Άρσεναλ και Μπάγερν θα αναμετρηθούν για ακόμα μια φορά στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι αντιδράσεις των ομάδων στα social media είναι εκπληκτικές!

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) η κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και για ακόμα μια φορά η Άρσεναλ θα βρει απέναντι της την Μπάγερν.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για τέταρτη φορά στα νοκ-άουτ και τρίτη τα τελευταία πέντε χρόνια (2013, 2014, 2017), με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να μετράει τρεις αποκλεισμούς. Την περασμένη σεζόν, οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στη φάση των ομίλων (μαζί με τον Ολυμπιακό), με την Μπάγερν να εξασφαλίζει την πρωτιά του γκρουπ.

Μετά το φινάλε της κλήρωσης, ο επίσημος λογαριασμός της Άρσεναλ στο Facebook ανέβασε την είδηση με τη λεζάντα: «Έκπληξη, έκπληξη….». Στον αντίποδα, η Μπάγερν είχε ήδη προβλέψει το ζευγάρι από τις 6 Δεκεμβρίου και φρόντισε να το υπενθυμίσει, γράφοντας: «Το ξέραμε...».

Ο Σκόντραν Μουστάφι ανέφερε στο Twitter ότι «Μου είχαν πει ότι πέφταμε συνέχεια πάνω στη Μπάγερν...», ενώ ο Μεσούτ Οζίλ αρκέστηκε στο: «ΟK, άντε πάλι»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.