Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα ζευγάρια στους «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα ζευγάρια στους «16»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2016 13:22
Μπάγερν-Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα είναι τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελληνική μονομαχία ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ντόρτμουντ!

Δύο μεγάλα ζευγάρια προέκυψαν από την κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας.

Για ακόμα μια φορά η Μπάγερν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Άρσεναλ, ενώ η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Νάπολι, ενώ η Ντόρμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη.

Ατλέτικο και Λεβερκούζεν θα αναμετρηθούν ξανά στους «16» μετά από δύο χρόνια, τότε όπου οι «ροχιμπλάνκος» είχαν πάρει την πρόκριση στα πέναλτι. Η Γιουβέντους θα βρει απέναντι της την Πόρτο, ενώ η πρωτάρα Λέστερ θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη για μια θέση στην οκτάδα.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» θα διεξαχθούν στις 14, 15, 21 και 22 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στις 7, 8, 14 και 15 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:


Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό
Ρεάλ – Νάπολι
Μπενφίκα - Ντόρτμουντ
Μπάγερν – Άρσεναλ
Πόρτο – Γιουβέντους
Λεβερκούζεν – Ατλέτικο
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη - Λέστερ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.