Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σήκωσε κεφάλι η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Σήκωσε κεφάλι η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2016 18:18
Με το πρώτο γκολ του Μχιταριάν (29’) στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ» και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά. Αποχώρησε τραυματίας ο σκόρερ.

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στην έδρα της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ» και μείωσε στο -3 τη διαφορά από την 5η θέση, ενώ πλέον βρίσκεται στο -6 από την τετράδα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε τη νίκη με γκολ τον Μχιταριάν (29’) ο οποίος αποχώρησε με φορείο στα τελευταία λεπτά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό, με τον Γιορίς να απομακρύνει το δυνατό πλασέ του Πογκμπά από το ύψος της περιοχής. Η απάντηση της Τότεναμ ήρθε στο 13’, με τον Ντε Χέα να αντιδρά σωστά σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν.

Μετά το 20ο λεπτό η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοση της, είχε κάποιες καλές στιγμές με μακρινά σουτ και στο 29’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ερέρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κέιν και έβγαλε τρομερή κάθετη πάσα για τον Μχιταριάν, ο οποίος έφυγε στην πλάτη των αμυντικών και με εξαιρετικό τελείωμα, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο Γιορίς. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας ο πρώτος Αρμένιος που σκοράρει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους είχε να επιδείξει μόνο ένα δυνατό σουτ του Σον έξω από την περιοχή. Στο 55’ ο Γουανιάμα δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 63’, με τον Πογκμπά να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας φάουλ. Ένα λεπτό μετά ο Γιορίς αρνήθηκε το γκολ στον συμπατριώτη του, ενώ στο 70’ ο Ντε Χέα έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε το φάουλ του Έρικσεν.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Γιουνάιτεντ δεν απειλήθηκε από την αντίπαλο της και πήρε την πρώτη της εντός έδρας νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 24 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με την Λέστερ (4-1). Στα αρνητικά το τραυματισμός του Μχιταριάν στον αστράγαλο, με τον Μουρίνιο να αποκαλύπτει πως ο Αρμένιος θα επιστρέψει την Boxing Day (26/12).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.