Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Φινάλε α λα Ράμος!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Φινάλε α λα Ράμος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2016 23:42
Με τον Ράμος να δίνει ξανά τη λύση με γκολ στο 90+2’ η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Λα Κορούνια στο «Μπερναμπέου» και διατήρησε την διαφορά έξι βαθμών από την Μπαρτσελόνα! Έγραψαν ιστορία οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν.

Είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και το απέδειξε ξανά! Χάρη σε γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 90+2’ η Ρεάλ κέρδισε με 3-2 την Λα Κορούνια στο «Μπερναμπέου» και παρέμεινε αήττητη για 35 σερί παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας νέο ρεκόρ συλλόγου!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ρονάλντο, Μόντριτς και Μπενζεμά, ενώ εκτός ενδεκάδας ήταν οι Μαρσέλο, Βαράν και Κόβατσιτς. Οι αρκετές αλλαγές φάνηκε να επηρεάζουν την Ρεάλ, αφού η «βασίλισσα» δυσκολεύονταν να βρει τα πατήματα της και η Λα Κορούνια είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 29’ ο Νάβας απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπόρχες, ενώ στο 35’ ο άσος της Λα Κορούνια σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά.

Η Ρεάλ είχε φλύαρη κατοχή και η μοναδική μεγάλη της ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 30’, με τον Χάμες να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Τίτον. Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Μοράτα έδωσε τη λύση για τους «μερένχες» «γράφοντας» το 1-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Η Λα Κορούνια όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά μέσα σε δύο λεπτά έφερε… τούμπα το ματς χάρη σε δύο γκολ του Χοσέλου (63’, 65’) στην αντεπίθεση. Η Ρεάλ δεν έβρισκε λύση ώσπου στο 84’ ο νεοεισελθόντας Μαριάνο σκόραρε με τρομερή κεφαλιά μετά από σέντρα του Βάθκεθ, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στις καθυστερήσεις, δηλαδή στην ώρα δράσης του Σέρχιο Ράμος… Στο 90+2’ ο Κρόος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ισπανός αμυντικός με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του! Το 3-2 ήταν γεγονός και η Ρεάλ διατήρησε το +6 από την 2η Μπαρτσελόνα, κάνοντας ρεκόρ συλλόγου με 35 παιχνίδια δίχως ήττα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.