Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ έριξε τέσσερα στην Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ έριξε τέσσερα στην Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2016 21:24
Με τον Βάρντι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Λέστερ διέλυσε με 4-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές.

Λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα με 5-0 απέναντι στην Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λέστερ κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα!

Η ομάδα που πέρσι άφωνους όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, έκανε την εμφάνιση της απέναντι στους «πολίτες», επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 22 Οκτωβρίου. Μάλιστα το σκορ είχε φτάσει στο 4-0, ωστόσο η Σίτι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να «μαζέψει» κάπως τη βαριά ήττα.

Το ξεκίνημα των πρωταθλητών ήταν εκρηκτικό αφού στο 5ο λεπτό ο πίνακας του σκορ έγραφε ήδη 2-0! Στο 3’ ο Βάρντι εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Σλιμανί και σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 16 αγώνες, ενώ στο 5’ το φαλτσαριστό σουτ του Κινγκ κατέληξε στα δίχτυα του Μπράβο.

Η Λέστερ ήταν καταιγιστική και το 3-0 ήρθε στο 20’, με τον Βάρντι να περνάει τον γκολκίπερ της Σίτι και να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Οι «αλεπούδες» ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις και στο 23’ ο Μπράβο έδιωξε με δυσκολία το πλασέ του Μαχρέζ. Η συντριπτική κατοχή υπέρ των «πολιτών» δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και στο φινάλε του ημιχρόνου ο Σλιμανί είχε σημαντική στιγμή για να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ.

Η Σίτι, που έπαιζε χωρίς τους τιμωρημένους Αγκουέρο και Φερναντίνιο, μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ζήτησε πέναλτι για χέρι Ολμπράιτον στην περιοχή. Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν απέδιδε καρπούς και στο 78’ ο Βάρντι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από πολύ πλάγια θέση, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Στόουνς.

Το μόνο που τελικά κατάφερε η Σίτι ήταν να μειώσει σε 4-2 χάρη στα γκολ των Κολάροφ (82’) και Νολίτο (90’). Έτσι, οι «πολίτες» γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και θα βρεθούν ακόμα στο -7 από την κορυφή εφόσον η Τσέλσι κερδίσει τη Γουέστ Μπρομ στην έδρα της. Μάλιστα, η Λέστερ έγινε η 3η ομάδα που σημειώνει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τις Ατλέτικο (2009) και Βόλφσμπουργκ (2015). Στα αξιοσημείωτα πως η Σίτι στα πρώτα δέκα της παιχνίδια μετρούσε μόνο νίκες, ενώ στα τελευταία 15 έχει σημειώσει μόλις τέσσερις!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.