Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2016 21:24
Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 17ο λεπτό και διέλυσε με 4-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σιμόες (28’), Πέκχαρντ (50’), Γαλανόπουλος (67’) και Ροντρίγες (80’) οι σκόρερ.

Άνετο απόγευμα είχε η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό. Η αποβολή του Ναμάσκο στο 17ο λεπτό έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την «Ένωση», η οποία πήρε εμφατική εντός έδρας νίκη με 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μοράις είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο πλην ενός σουτ του Γαλανόπουλου (12’) δεν είχε απειλήσει την εστία του Λεβαδειακού. Ωστόσο, στο 17’ ο Ναμάσκο ανέτρεψε τον Πέκχαρντ έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και να πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανοίγοντας το σκορ στο 28ο λεπτό με υπέροχο τακουνάκι του Σιμόες σε σέντρα του Ροντρίγκες. Ο τελευταίος είχε μεγάλη στιγμή για το 2-0 στο 36’, καθώς βρέθηκε απέναντι στον Μοσχονά, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω απ' την εστία.

Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο 48’ σε σουτ του Γαλανόπουλου, όμως δύο λεπτά μετά ο Πέκχαρντ «έγραψε» το 2-0 με ωραίο σουτ απ' το ύψος της μικρής περιοχής. Οι γηπεδούχοι είχαν την απολυτή υπεροχή και το τρίτο γκολ ήρθε στο 67’, με τον Γαλανόπουλο να σκοράρει από κοντά, πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα με την «Ένωση».

Από εκείνο το σημείο ο Μοράις άρχισε τις αλλαγές και στο 80’ ο νεοεισελθόντας Αλμέιδα είχε οριζόντιο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά. Ωστόσο στην επαναφορά ο Ροντρίγκες βρήκε δίχτυα και έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Λεβαδειακός δεν είχε τελική μέχρι το 88’ όταν και ο Μάντζιος ανάγκασε τον Μπάρκα σε εξαιρετική επέμβαση. Στο 90+1’ ο γκολκίπερ της ΑΕΚ βγήκε ξανά νικητής απέναντι στον επιθετικό του Λεβαδειακού και το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες (80’ Τσέλιος), Ροντρίγκες, Πέκχαρτ (74’ Αλμέιδα), Γαλανόπουλος, Αραβίδης (83’ Χριστοδουλόπουλος).

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος (33’ Τόμπι), Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μεντί (20’ Μοσχονάς), Σίλβα (76’ Βασιλείου), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.