Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έχει «σφυγμό» ο Ηρακλής!

Σούπερ Λιγκ: Έχει «σφυγμό» ο Ηρακλής!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2016 21:40
Με γκολ του Αγγελόπουλου στο 88’ ο Ηρακλής κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Υποχώρησαν στην 3η θέση οι Γιαννιώτες.

Σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από επεισόδια στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ο ψυχωμένος Ηρακλής κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για την παραμονή.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να προηγηθεί με την πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Στο 7ο λεπτό ο Κοζορώνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, ύστερα από υπέροχη σέντρα του Τζημόπουλου, έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Στάμου και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η ένταση που δημιουργήθηκε στις εξέδρες μετά το γκολ, ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει για περίπου επτά λεπτά το παιχνίδι. Με την επανέναρξή, ο Ηρακλής «απάντησε» στο γκολ του ΠΑΣ, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια με δυνατό σουτ του Περόνε εντός περιοχής.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του «Γηραιού» που έφτιαξαν κάποιες φάσεις για να πετύχουν την ανατροπή από το ημίχρονο. Ο Περίστερίδης μπλόκαρε τα σουτ των Περόνε (21’) και Μοντέιρο (24’), ενώ στο 45+3’ ο Μιχαήλ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ τη σέντρα του Μοντέιρο για τον Περόνε.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 47’ ο Χουάντερσον έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Κόντε, ενώ στο 55’ ο Κούρος ανάγκασε τον Περιστερίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση. Τρία λεπτά μετά, ο Χουάντερσον είπε «όχι» σε διαγώνιο σουτ του Ζάιρο και στο 60’ ο γκολκίπερ του Ηρακλή μπλόκαρε το σουτ του Κοζορώνη.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τους παίκτες του Ηρακλή να διαμαρτύρονται σωστά στο 80’ για πέναλτι σε χέρι του Τζημόπουλου. Ωστόσο, στο 88’ ο «Γηραιός» χτύπησε στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Περόνε έβγαλε στον Λεοζίνιο, ο οποίος γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Αγγελόπουλο, κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1! Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να απαντήσει στο 90’ όμως η κεφαλιά του Μιχαήλ κατέληξε στο δοκάρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.