Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πράσινη κατρακύλα…

Κύπελλο Ελλάδας: Πράσινη κατρακύλα…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2016 21:58
Ο ΟΦΗ της Football League κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Παναθηναϊκό στη... λασπομαχία του «Γεντί Κουλέ» και οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον με το ένα πόδι εκτός Κυπέλλου.

Κατρακύλα δίχως σταματημό για Παναθηναϊκό! Παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1 από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Το γκολ του Μπέργκ στο 31ο λεπτό έχτισε τις βάσεις για τη νίκη του «τριφυλλιού», ωστόσο στην επανάληψη οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των φιλοξενούμενων και έκαναν την ανατροπή με Χαντί (70’ πεν.) και Ογκμποε (84’).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται την τελευταία θέση του ομίλου με ένα βαθμό και δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Συγκεκριμένα, εάν ο Ηρακλής με τον ΟΦΗ μείνουν ισόπαλοι την τελευταία αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός δεν χάσει από τον Απόλλωνα, τότε Ηρακλής και ΟΦΗ περνούν στην επόμενη φάση.

Το «τριφύλλι» με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από νίκη του μένει εκτός, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει νικητής στο ΟΦΗ - Ηρακλής, τότε θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων. Η ομάδα του Στραματσόνι είναι στο -4 από τον Ηρακλή και στο -1 από τον ΟΦΗ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1) Ηρακλής 4 (3-0)

2) ΟΦΗ 3 (2-2)

3) Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3)

4) Παναθηναϊκός 1 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική:

ΟΦΗ - Ηρακλής (13/12)

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.