Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόνιμος ο Σάουθγκεϊτ στην Εθνική Αγγλίας

Μόνιμος ο Σάουθγκεϊτ στην Εθνική Αγγλίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2016 17:45
Προπονητής της Εθνικής Αγγλίας επί μονίμου βάσεως είναι και επίσημα ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ, με τον Άγγλο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο. Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή της Εθνικής Αγγλίας, αντικαθιστώντας τον Σαμ Αλαρντάϊς. Ο 46χρονος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και έτσι αναλαμβάνεινα οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 όσο και στο Euro 2020.

Αυτή είναι μόλις η τρίτη δουλειά που αναλαμβάνει ο Σάουθγκεϊτ ως πρώτος προπονητής. Την τριετία 2006-09 δούλεψε στην Μίντλεσμπρο, ενώ από το 2013 μέχρι φέτος βρίσκονταν στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων. Ο ίδιος είχε ρόλο υπηρεσιακού στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Αγγλίας, μετρώντας δύο νίκες με Μάλτα (2-0) και Σκωτία (3-0) και δύο ισοπαλίες με Σλοβενία (0-0) και Ισπανία (2-2 σε φιλικό).

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που προσελήφθην ως προπονητής της Αγγλίας και αντιλαμβάνομαι ότι αποδεχόμενος τη δουλειά είναι ένα πράγμα και το να την κάνω επιτυχημένα κάτι διαφορετικό» δήλωσε ο Σάουθγκειτ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την ιδιότητα του μόνιμου τεχνικό στο φιλικό παιχνίδι με την Γερμανία στις 22 Μαρτίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.