Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Λίβερπουλ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2016 00:11
Με τον Οριγκί να ανοίγει το σκορ και τον 17χρονο Γούντμπερν να γίνεται ο νεώτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 την Λιντς στο «Άνφιλντ» και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «4» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να επικρατεί με 2-0 της Λιντς στο «Άνφιλντ».

Οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν στα μάτια τους «κόκκινους» στο πρώτο μέρος, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) είχαν δοκάρι με σουτ του Ρουφ για να πάρουν το προβάδισμα. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βαϊνάλντουμ (72’), ώσπου στο 76’ ο Οριγκί έδωσε τη λύση για την Λίβερπουλ, «γράφοντας» το 1-0 με κοντινή προβολή.

Το 2-0 ήρθε στο 81’ από τον 17χρονο Γούντμπερν, ο οποίος κατέρριψε το ρεκόρ του Μάικλ Όουεν και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ σε επίσημο παιχνίδι. Η Λιντς δεν κατάφερε να αντιδράσει και η ομάδα του Κλοπ «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά για 3η σερί χρονιά.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Χαλ απέκλεισε την Νιούκαστλ στα πέναλτι (3-1, 1-1 παρ, 0-0 κ.δ) και προκρίθηκε στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το «παζλ» θα συμπληρώσουν οι νικητές των ζευγαριών Άρσεναλ-Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ και ύστερα θα ακολουθήσει η κλήρωση για τη φάση των «4».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.