Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλο come back για Άρη

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλο come back για Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2016 19:37
O Αστέρας προηγήθηκε με 3-1 στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, ωστόσο οι «κίτρινοι» με δύο γκολ του Τάτου στα τελευταία λεπτά (85’, 87’) ισοφάρισαν σε 3-3 και οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή του ομίλου.

Μ’ ένα τρομερό comeback στα τελευταία λεπτά, ο Άρης ισοφάρισε σε 3-3 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία, ανοίγοντας το σκορ στο 15’ με ωραίο τελείωμα του Μάσα. Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 25’ με δυνατό σουτ του Μπαργκάν, ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά, οι Αρκάδες έφτασαν σε δεύτερο τέρμα χάρη σε κεφαλιά του Ιωαννίδη.

Το τρίτο γκολ του Αστέρα ήρθε στο 72’, με τον Διούδη να ανατρέπει τον Μάσα στην περιοχή και τον Τσιλιανίδη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι, «γράφοντας» το 3-1 για τους φιλοξενούμενους. Ο Άρης όμως δεν πέταξε λευκή πετσέτα και δικαιώθηκε. Στο 85’ ο Τάτος μείωσε σε 3-2 από το σημείο του πέναλτι και δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-3, χαρίζοντας το βαθμό στους «κίτρινους».

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Αιγινιακός με 3 έπειτα από τη σπουδαία νίκη του με 1-0 στην έδρα της Βέροιας. Την τελευταία αγωνιστική, ο Άρης υποδέχεται την αδιάφορη Βέροια στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ ο Αστέρας θα παίξει στην έδρα του Αιγινιακού.

Η βαθμολογία:


1. Άρης 4 (6-3)
2. Αστέρας 4 (4-3)
3. Αιγινιακός 3 (1-1)
4. Βέροια 0 (0-4)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.