Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τρομερή ανατροπή για Ατρόμητο στην Τούμπα!

Σούπερ Λιγκ: Τρομερή ανατροπή για Ατρόμητο στην Τούμπα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2016 21:27
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Κάνιας (73’) και έφυγαν με τρομερή νίκη (4-3) από την Τούμπα, χάρη στα γκολ των Ουμπίδες (74' πεν.), Παπαδόπουλου (86') και Τόνσο (90+3')!

Αυτοκτονία άνευ προηγουμένου για τον ΠΑΟΚ… Αν και προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 επί του Ατρομήτου, τελικά ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, με τους Περιστεριώτες να κάνουν την ανατροπή της χρονιάς (4-3) και να ρίχνουν στο… καναβάτσο την ομάδα του Ίβιτς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Θεσσαλονικείς υποχώρησαν στην 9η θέση με 11 βαθμούς, όσους έχουν Κέρκυρα και Παναιτωλικός. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος έφτασε τους 14 και έπιασε τον Πανιώνιο στην 5η θέση της βαθμολογίς.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το ιστορικό διπλό στη Φλωρεντία μπήκε στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού με κεφαλιά του Ροντρίγκες. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος, είχε την πρώτη και μοναδική του τελική στο πρώτο ημίχρονο, με το σουτ του Τόνσο να καταλήγει στην αγκαλιά του Γλύκου. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αποχώρησε τραυματίας (σ.σ. ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) στο 14ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς.

Το 2-0 ήρθε στο 27’, με τον Ροντρίγκες να κάνει το γύρισμα στον Κουλούρη και τον Έλληνα άσο να διπλασιάζει το προβάδισμα της ομάδας του. Τρία λεπτά μετά οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά, ωστόσο ο Κουλούρης αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 40’ ο Κουλούρης έχασε ακόμα μια ευκαιρία, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Τζαλμά, ενώ στο 45’ το σουτ του Τσίμιροτ κόντραρε στα σώματα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάει με ένα τρίτο γκολ στα αποδυτήρια και στη συνέχεια έχασε λόγω τραυματισμού τον Γκάρι Ροντρίγκες (σ.σ. έγινε αλλαγή στο ημίχρονο). Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 52’ με κοντινή κεφαλιά του Λε Ταλέκ, όμως στο 69’ ο Μυστακίδης ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, σκοράροντας από κοντά μετά από απόκρουση του Γκορμπούνοφ σε φάουλ του Τζαβέλλα.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, ωστόσο στο 72’ ο Ατρόμητος, μείωσε σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ούμπιδες, με τον Κάνιας στη φάση αυτή να αποβάλλεται, καθώς έδιωξε τη μπάλα με το χέρι, πριν αυτή περάσει την γραμμή. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 87’ έφερε το σκορ στα ίσα με βολέ του Παπαδόπουλου. Η απόλυτη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τόνσο να «γράφει» το 4-3 υπέρ του Ατρόμητου με σουτ μέσα από την περιοχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.