Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια και στο -6 η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια και στο -6 η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2016 23:42
Η απογοητευτική Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», γνώρισε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια και η διαφορά της με την Ρεάλ άνοιξε στους έξι βαθμούς λίγες μέρες πριν το «κλάσικο». Δύο δοκάρια και καθαρό ακυρωμένο γκολ είχαν οι γηπεδούχοι.

«Καταραμένο» αποδείχτηκε άλλη μια χρονιά το «Ανοέτα» για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αγνοούν τη νίκη στο γήπεδο της Σοσιεδάδ από τον Μάιο του 2007 και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το τελικό 1-1 βάσει της εικόνας της αναμέτρησης.

Η Σοσιεδάδ είχε την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, επιβάλλοντας πλήρως το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο. Το ασφυχτικό pressing των Βάσκων δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να ολοκληρώσει ούτε μια πάσα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, με τη μοναδική φάση των Καταλανών να έρχεται στο 41’ με ένα άστοχο σουτ του Σουάρες έξω από την περιοχή.

Στον αντίποδα, η Σοσιεδάδ είχε δύο σημαντικές στιγμές με κεφαλιές του Πριέτο (15’, 18’), ενώ στο 19’ το σουτ του Βέλα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο Ρούλι έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Νεϊμάρ και στο 53’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα το σκορ. Ο Τερ Στέγκεν απόκρουσε το πλασέ του Βέλα, ωστόσο ο Γουίλιαν Ζοζέ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση (59’), με τον Νεϊμάρ να αποφεύγει δύο παίκτες και να δίνει μισό γκολ στον Μέσι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Η Σοσιεδάδ συνέχισε να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ και στο 76’ είχε δοκάρι με σουτ του Βέλα έξω από την περιοχή. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης ο Χουάνμι σκόραρε από κανονική θέση, αλλά ο βοηθός ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για οφσάιντ.

Στο 80’ ο Ίνιγο Μαρτίνεθ γλίτωσε την Σοσιεδάδ, διώχνοντας στη γραμμή το πλασέ του Ντένις Σουάρεθ και τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν δεύτερο δοκάρι με νέο σουτ το Βέλα έξω από την περιοχή. Το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την Ρεάλ πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Καμπ Νου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.