Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ:  Στο -3 η Άρσεναλ, κατρακυλάει η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Στο -3 η Άρσεναλ, κατρακυλάει η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2016 21:17
Η Άρσεναλ κέρδισε με 3-1 την Μπόρνμουθ στο «Έμιρειτς» και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, ενώ αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ» και βρέθηκε στο -8 από την τετράδα.

Με πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες, η Άρσεναλ επικράτησε με 3-1 της Μπόρνμουθ στο «Έμιρειτς» και παρέμεινε σε απόσταση τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Στο 12’ ο Σάντσες εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουκ και «έγραψε» το 1-0, όμως στο 22’ η Μπόρνμουθ ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Γουίλσον. Το γκολ των φιλοξενούμενων επηρέασε την Άρσεναλ και μάλιστα τα «κεράσια» είχαν κάποιες σημαντικές στιγμές για να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Από το 35' και μετά η Άρσεναλ πήρε ξανά τα ηνία της αναμέτρησης και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου είχε δοκάρι με τον Σάντσες. Το γκολ τελικά ήρθε στο 53’ χάρη σε εύστοχη κεφαλιά του Γουόλκοτ. Στο 73’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στην Μπόρνμουθ για χέρι του Μονρεάλ και τελικά στις καθυστερήσεις ο Σάντσες διαμόρφωσε το τελικό 3-1, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Άρσεναλ.

Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ:  Στο -3 η Άρσεναλ, κατρακυλάει η Γιουνάιτεντ
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ» και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση με -8 από την τετράδα και -11 από την κορυφή.

Πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά παιχνιδιού, ο Σακό έβαλε μπροστά στο σκορ την Γουέστ Χαμ, «παγώνοντας» την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Η απάντηση των «κόκκινων διαβόλων» ήρθε στο 21’, με τον Ζλάταν να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από μακρινή μπαλιά του Πογκμπά.

Λίγα λεπτά μετά ο Μουρίνιο αποβλήθηκε γιατί κλώτσησε ένα μπουκάλι και στο 36’ ο Ράντολφ κράτησε το 1-1, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Ράσφορντ. Ο γκολκίπερ της Γουέστ Χαμ ήταν καθοριστικός και με κάποιες σωτήριες επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος, δεν επέτρεψε στην Γιουνάιτεντ να πετύχει δεύτερο τέρμα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Στα αξιοσημείωτα πως οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο την Τετάρτη (30/11) αφού θα αναμετρηθούν για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.