Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει για Λίντελοφ η Γιουνάιτεντ

Πάει για Λίντελοφ η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2016 18:31
Την πόρτα της Μπενφίκα για την απόκτηση του Βίκτορ Λίντελοφ χτύπησε η Μάντσεστερ Γιουνάιντερ, όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports». Γύρω στα 30 εκατ. ευρώ θα κληθούν να καταβάλλουν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Βίκτορ Λίντελοφ της Μπενφίκα αποτελεί διακαή στόχο του Ζοζέ Μουρίνιο.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν διερευνητική κρούση για τον 22χρονο Σουηδό στόπερ, ο οποίος μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό της μεταγραφής που θα ικανοποιήσει την Μπενφίκα υπολογίζεται στ 30 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι «αετοί» της Λισαβόνας θα είναι διατεθειμένοι να προβούν σε διαπραγματεύσεις μόνο εάν αποκλειστούν από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λίντελοφ πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Μπενφίκα, αναγκάζοντας ακόμα και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του. Το συμβόλαιο του 22χρονου εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο το αγγλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι διατεθειμένος να υποβάλει αίτημα μεταγραφής προκειμένου να αποχωρήσει πρόωρα από τον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.