Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και δεύτερη θέση ο ΠΑΣ!

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και δεύτερη θέση ο ΠΑΣ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2016 17:31
Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Βέροιας στους «Ζωσιμάδες» και ανέβηκε μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Κόντε (39’) και Κοζορώνης (90+2’) οι σκόρερ, αποβλήθηκε στο 59’ ο Καπετάνος.

Τις υψηλές πτήσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες κέρδισαν με 2-0 την Βέροια στους Ζωσιμάδες και πλέον είναι μόνοι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με +3 από τον Παναθηναϊκό, που έχει παιχνίδι λιγότερο. Στον αντίποδα, η Βέροια έμεινε στην προτελευταία θέση με 6, αγνοώντας τη νίκη από τις 24 Σεπτεμβρίου και το εντυπωσιακό «διπλό» (2-1) στη Νέα Σμύρνη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από την Βέροια και στο 39’ πήραν το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Κόντε σε σέντρα του Κούτρη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον ΠΑΣ να δημιουργούσε απειλητικές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 59’, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη Βέροια , η οποία έχασε με απευθείας κόκκινη τον Καπετάνο για εκτός φάσης χτύπημα στον Μιχαήλ. Οι Γιαννιώτες διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα και στις καθυστερήσεις ο Κοζορώνης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, «σφραγίζοντας» τη νίκη του ΠΑΣ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.