Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απαγόρευση εισόδου στη Nova από τον Αλαφούζο

Απαγόρευση εισόδου στη Nova από τον Αλαφούζο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2016 16:17
Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet για την απόφαση του να μην επιτρέψει την τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ αν το συνδρομητικό επιμείνει στην ενεργοποίηση των ρητρών.

Την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην επιτρέψει την είσοδο των συνεργείων της ΝΟVA στο γήπεδο της Λεωφόρου για την μετάδοση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (4/12) αν το συνδρομητικό κανάλι επιμείνει στην πολιτική της ενεργοποίησης ρητρών και μη καταβολής οφειλόμενων χρημάτων στις ΠΑΕ, ανακοίνωσε τηλεφωνικά ο Γιάννης Αλαφούζος στον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο.

Η Nova, που έχει αγοράσει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του πρωταθλήματος, θεωρεί υπεύθυνη την Σούπερ Λιγκ για τη διακοπή, ωστόσο η θέση του Αλαφούζου είναι συγκεκριμένη και αναφέρει ότι η αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και η 11η αναβλήθηκε από την Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Ο Συνεταιρισμός δεν φέρει ευθύνη και η Forthnet πρέπει να διεκδικήσει τα χρήματα της από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία.

Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος κάλεσε τη Nova να καταβάλει τα οφειλόμενα που φέρονται να αγγίζουν προς όλες τις ΠΑΕ τα 6 εκατ. ευρώ, με τον κ. Παπαδόπουλο να δεσμεύεται για απάντηση μέσα στις επόμενες μέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.