Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Τον «τελείωσε» ο Άγιαξ

Γιουρόπα Λιγκ: Τον «τελείωσε» ο Άγιαξ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2016 22:08
Ο αποκαρδιωτικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Σένε (39’) και Τέτε (50’) τα γκολ, τραγικό λάθος του Στιλ στο πρώτο τέρμα.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζονταν τη νίκη κόντρα στον Άγιαξ για να μείνει ζωντανός στη μάχη για την πρόκριση, ωστόσο οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και η ήττα με 2-0 στο Άμστερνταμ έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες του «τριφυλλιού» για τα νοκ-άουτ.

Ο «Αίαντας» που παρουσιάστηκε με αλλαγές, είχε την κατοχή από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έκλεινε σωστά όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ούτε υποψία φάσης.

Όσο περνούσε η ώρα, οι «πράσινοι» ανέβαζαν την απόδοση τους και στο 26’ σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν. Ο Βιγιαφάνιες έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Ιμπάρμπο, αλλά ο Κολομβιανός απέναντι από τον Ονανά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα του Παναθηναϊκού, ωστόσο στο 39’ ο Άγιαξ πήρε κεφάλι στο σκορ, εκμεταλλευόμενος το δώρο του Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος γκολκίπερ έκανε βήμα προς την αντίθεση κατεύθυνση μετά από φάουλ του Σένε, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Ένα σουτ στον στόχο, ένα γκολ για τον «Αίαντα», ένα ακόμα λάθος τη φετινή σεζόν για τον Στιλ…

Τα πάντα τελείωσαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Άγιαξ να εκμεταλλεύεται νέο δώρο. Ο Χουλτ «πούλησε» τη μπάλα στον Τέτε και αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 2-0 στο 50’. Διαδικαστικά τα επόμενα λεπτά, αφού οι παίκτες του Στραματσόνι δεν έκαναν το παραμικρό για να επιστρέψουν στο ματς. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ και ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όντας οριστικά τέταρτος, με ένα μόλις βαθμό μετά από πέντε παιχνίδια.

Η βαθμολογία:


1. Άγιαξ 13
2. Σταντάρ 6
3. Θέλτα 6
4. Παναθηναϊκός 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.