Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα της Μπάγερν στο Ροστόφ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα της Μπάγερν στο Ροστόφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2016 22:42
Η Ροστόφ πήρε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με 3-2 της Μπάγερν στη Ρωσία. Ένας βαθμός χωρίζει την Ατλέτικο από την πρώτη θέση.

Ιστορία έγραψε η Ροστόφ! Η «σταχτοπούτα» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε με 3-2 την Μπάγερν στη Ρωσία και απέκτησε ελπίδες για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Βαυαροί πήραν το προβάδισμα στο 36’ με τρομερό πλασέ του Ντάγκλας Κόστα, ωστόσο η Ροστόφ «χτύπησε» στην αντεπίθεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 44’. Ο Ντάγκλας Κόστα έκανε λάθος πάσα και ο Αζμούν ισοφάρισε σε 1-1, αφού πρώτα «άδειασε» τον Μπόατενγκ.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 52’, με τον Μπόατενγκ να ανατρέπει τον Νομπόα στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Πόλοζ να «γράψει» το 2-1 από το σημείο του πέναλτι Δύο λεπτά μετά ο Μπερνάτ ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ στην κλειστή γωνία του Ούλραϊχ, αλλά στο 66' ο Νομπόα με τρομερή εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη στους Ρώσους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Ο Αντσελότι έριξε στο ματς τον Μίλερ, ωστόσο η πίεση της Μπάγερν δεν απέδωσε καρπούς. Έτσι το τελικό σκορ αφήνει ελάχιστες ελπίδες στους Βαυαρούς για την πρώτη θέση του ομίλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.