Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2016 19:11
Την ευκαιρία να περάσει μόνος στην 2η θέση του πρωταθλήματος πέταξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική. Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ στους Γιαννιώτες, που ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, με τους Γιαννιώτες να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για ακυρωθέν γκολ του Γιάκου στο πρώτο μέρος.

Με το βαθμό, ο ΠΑΣ έπιασε τον Παναθηναϊκό στην 2η θέση με 14 βαθμούς, ωστόσο με νίκη θα είχε ξεφύγει με +2. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός απέσπασε τον πρώτο του εκτός έδρα βαθμό, φτάνοντας τους εννέα στο πρωτάθλημα.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος και η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία του Λεβαδειακού δεν βοήθησαν προκειμένου να δούμε μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος. Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα, ωστόσο αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών.

Παρόλα αυτά στο 25’ ο Κοζορώνης βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Γιάκο και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού. Ωστόσο, ο πρώτος βοηθός (Αλέξανδρος Γρεβένης) σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, αφού με εξαίρεση μια άστοχη κεφαλιά του Κόντε (34’) και ένα σουτ του Μάντζιου (44’), δεν υπήρχε φάση ούτε για… δείγμα.

Η εικόνα του αγώνα βελτιώθηκε άρδην στο δεύτερο μέρος, αφού οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους, ψάχνοντας το γκολ. Στο 55’ ο Ναμάσκο έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Λίλα και δύο λεπτά μετά ο Περιστερίδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μάντζιο, κρατώντας το 0-0.

Στο 63’ ο Ακόστα βρέθηκε με τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα ο Ναμάσκο να μπλοκάρει εύκολα. Στο 69’ το διαγώνιο σουτ του Σίλβα πέρασε άουτ και δύο λεπτά μετά ο Ναμάσκο απόκρουσε το σουτ του Γιάκου. Στο 82’ ο άσος του ΠΑΣ έπιασε αέρα μετά από κεφαλιά του Ζάιρο και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.